Setelah sebulan kempen RM1 Jom Travel yang dikelolakan oleh Getlah.my, tak dinafikan, sambutan amat menggalakkan dan cukup hebat. Kini para pemenang telah pun dipilih dan keputusan adalah muktamad. Insan-insan bertuah ini sangat beruntung kerana dapat melancong dengan tiket penerbangan yang hanya berharga RM1. Yeayyyy!!! Jom kita tengok siapa pemenang-pemenang bertuah itu.

Haaa… amacam? Bestkan dapat melancong ke mana-mana destinasi tempatan dengan hanya RM1. Jangan risau, berita baik untuk korang yang masih belum berkesempatan untuk menyertai, kempen ini akan diteruskan sehingga 22 September 2019 (Ahad).

Tapi macam mana nak sertai? Mudah saja:

  1. Daftar akaun pengguna baru di GetLah.my secara percuma
  2. Tambah nilai ke dalam akaun anda untuk membuat pembelian
  3. Pilih Kempen RM1 Jom Travel dan klik “Buy”
  4. Selesaikan satu permainan mudah dan sertai dengan jayanya!

Jadi pakat ramai-ramai layari laman web rasmi Getlah.my supaya korang berpeluang untuk memenangi pakej penerbangan RM1 ini! Syok gila!!!

Klik link dibawah:
?Laman Web : http://www.getlah.my/
?
T & C : https://bit.ly/2Ne4nb9

Nanti dulu! Korang yang minat dengan gajet terutama sekali kamera, haa jangan lepaskan peluang untuk bida dan mungkin kamera-kamera canggih ini akan jadi milik korang. Ada macam-macam jenis kamera yang korang boleh dapatkan antaranya ialah DJI Osmo Pocket, DJI Osmo Action, GoPro Hero 7 dan banyak lagi. Bukan biasa-biasa ni hehehe…

DJI Tello Drone
DJI Osmo Action
DJI Osmo Pocket
YI LITE Action Camera
GoPro Hero 7

Power kan semua item-item ni? Jangan fikir banyak, mana lagi korang nak dapat harga macam ni kalau bukan di GetLah.my. Jadi cepat-cepat klik link kat bawah ni dan sertai sekarang!

?Laman Web : http://www.getlah.my/
?T & C : https://bit.ly/2Ne4nb9