Kalau korang kaki layan 9GAG, mesti korang tahu semua jenis meme yang digunakan. Meme ni atau sebutannya ‘mim’ adalah gambar yang diambil secara spontan, dan dijadikan sebagai template untuk korang sampaikan mesej korang in a funny way. Meme ni best sebab kebanyakan template tu boleh tolong untuk deliver mesej tu dengan lebih tepat sebab reaksi yang dibuat tu sangat precise! Itu yang buat ia kelakar… OK so siapa yang tak pernah tengok meme atau tak pernah guna pun, let’s dig some good old memes togetherrr!

Related image
Success kid meme
Related image
Overly attached girlfriend meme
Related image
Thinking meme
Image result for salt bae meme
Salt bae meme
Related image
Confused meme
Image result for meme
I don’t alwaysssss meme
Related image
So you’re telling me meme
Image result for meme
Good guy meme

Dalam banyak-banyak ni ada tak yang korang pernah tengok? Mesti ada kan. So lepas ni korang boleh la guna cara ni kalau nak melawak cara kreatif haha… Atau korang sendiri boleh create meme korang sendiri dan trendingkan. Mesti best. Have fun!